Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/httpd/www/unixo.hu/html/includes/file.phar.inc).

Somogyi István Dénes

22 év tréneri, tanácsadói gyakorlattal rendelkezem.

E hosszú idő alatt több mint 1500 órát dolgoztam együtt különböző vezetői csoportokkal. Munkáim során azt tapasztaltam, hogy az üzleti siker alfája és omegája a folyamatos tanulás és a proaktív gondolkodás.

Egy vagyok azok közül, akik nemcsak tanítják, hanem gyakorolták is a vezetést. Ezért a legszívesebben olyan vezetés- és szervezetfejlesztési projektekben dolgozom, amelyekben lehetőségem van három évtizedes közvetlen, közép- és felsői vezetői tapasztalataim élményszerű átadására.

A csoportmunkák során fontos értekeim a tolerancia, az empátia, a proaktív szemlélet, a jó tervező, szervező, problémamegoldó és kapcsolatteremtő képesség, a humor, a prioritáskezelés és a megbízhatóság. Az UNIXO trénereként is a felsorolt értékeket közvetítem.

Az általam vezetett csoportok fejlődésének és szervezeti sikereinek hátterében elsősorban olyan tényezők állnak, amelyek a hatékony és eredményes vezetői munkának is fontos kellékei: a célokat, valamint a meglévő és a hiányzó vezetői kompetenciákat felmérő előkészítés, az informális és a tapasztalati tanuláshoz szükséges pozitív, alkotó légkör megteremtése, a csoportos coaching eszközöknek a témához és résztvevőkhöz illeszkedő alkalmazása, a közös munka eredményinek nyomon követése.

Scroll to Top