Bemutatkozás

dr. Gönczi Gergely szervezetfejlesztő vagyok. Szakterületem az eredményes vezetés és szervezeti egészség. Megbízóim számára tizenöt éve tervezek és valósítok meg felméréseket, fejlesztéseket, annak érdekében, hogy a munkavégzéssel összefüggő egyéni, vállalati, vállalkozói célok összhangba kerüljenek és a vezetők, munkavállalók elégedettebbek legyenek egymással és a saját munkájukkal. 

Módszereimben a szervezetelméleti, magatartástudományi és orvosi ismereteimre, az érzéseimre és a feltételezett józaneszemre támaszkodom. Szemléletemben ötvöződnek a tanácsadói, menedzseri és gyógyítói tapasztalataim. 

Azok a szellemi kalandok lelkesítenek a munkámban, amikhez szükség van értő figyelemre, jól jön a kreatív gondolkodásmód és nem jelent akadályt a csendesebb, elmélyülést kedvelő karakter. Embereket támogatni a képességeik kibontakoztatásában, erőforrásaik feltárásában, elakadásainak megoldásában, sok szempontból ilyen tevékenység.

Tapasztalom, hogy a változás, a fejlődés egyénileg meghatározott időt vesz igénybe, ugyanakkor mindennapi élményem az is, hogy a vezetők és döntéshozók, akikkel dolgozom jellemzően az idő sürgetésében élnek, ezért észben tartom, hogy: "Kétszer ad, aki gyorsan ad..."

 

Scroll to Top