Szervezetfejlesztés, kompetenciafejlesztés

Megkeresem a szervezetben azokat a vezetőket, akik vállalják a felelősséget az eredményesség útjában álló akadályok elhárításáért, kiválasztom a megfelelő beavatkozási módszereket, helyzetre szabom a fejlesztési keretrendszert, felépítem a folyamatot és megfigyeléseim visszajelzésével kísérem a munkát.

Az aktív jelenlétem addig indokolt, amíg a szervezetben kialakulnak az új, vagy módosított szervezeti és egyéni szokások, működési folyamatok, melyek beépülve a mindennapi rutinba előidézik a kívánt változásokat. A fejlődéshez kellő mennyiségű és minőségű időre van szükség, ezért is tartom a feladatomnak ügyelni és szükség esetén hatni a folyamat ritmusára és sebességére. 

Ahogy a sejtekből felépülő testre, úgy az emberekből álló vállalati szervezetre is értelmezhetők az olyan fogalmak, mint az egészség, életképesség, védekező, öngyógyító mechanizmusok. Ennek szellemében, olyan megoldásokra törekszem, amelyek támogatják a szervezet és az egyének dinamikus, kiegyensúlyozott, a környezettel reflektív kölcsönhatásban működését, stressz tűrését, regenerációs képességét, tanulékonyságát.

 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérésTovábbi információk 

 

Scroll to Top