Munkatapasztalataim

A Richter Gedeon Gyógyszergyár Orvostudományi Osztályán klinikofarmakológiai kutatóként, majd a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Neurológia Klinikáján, később az Országos Neurológia és Pszichiátriai Intézet Gyermekpszichiátriai Osztályán orvosként dolgoztam.

A multinacionális vállalati kultúrát és munkaformát a gyógyszer-kereskedelemben és a felnőttképzésben, a BASF Pharma, és a Mercuri International vállalatoknál ismertem meg. Tapasztalatot szereztem értékesítőként, intézményi ügyfélkapcsolatokban, menedzserként, kompetenciafejlesztő trénerként, cégvezetőként.

Önálló tanácsadó cégemet 2002-ben indítottam el. 2005-ben az „Év Szakmai Fejlesztése” kategóriában Progresszív Díjat kapott egy általam vezetett három éves komplex szervezetfejlesztési folyamat. Értékesítési szervezetek, FMCG szektor, olajipari vállalatok, médiavállalkozások, építőipari cégek, szállítmányozás-logisztika, banki és a szolgáltató szektor több mint harminc közepes és nagyvállalatából meghaladja a 2500 főt azok száma, akik eddigi munkáim alanyai lettek. 

Scroll to Top