Az UNIXO Consulting Kft. adatkezelési irányelvei

Harmadik fél - A látogatóink által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat külön felhatalmazás hiányában semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Emellett látogatóink személyes adataival kapcsolatban, azok maximális biztonságának megőrzése érdekében minden szükséges lépést megteszünk a hálózati kommunikáció (online adatkezelés) és az adatok tárolása (tehát offline adatkezelés) esetén.

Hírlevelek küldése - Ügyfeleink számára - hozzájárulásuktól függően - bizonyos időközönként tájékoztató célú hírleveleket küldünk új szolgáltatásainkról, speciális ajánlatainkról stb. Amennyiben ügyfeleink nem akarják az ilyen promóciós leveleket a továbbiakban fogadni, bár korábban e szándékukat nem jelezték, lemondhatják azokat ugyanolyan módon és csatornán keresztül, ahogy a szolgáltatás igénybevételét kezdeményezték, illetve erre hírleveleinkben is minden esetben lehetőséget biztosítunk.

Adatok összekapcsolása - A látogatóink által biztosított személyes, illetve egyéb adatokat nem egészítjük ki és nem kapcsoljuk össze más forrásból származó adatokkal, vagy információval. Amennyiben a jövőben különböző forrásokból származó adatok ilyenfajta összekapcsolására kerülne sor, ezt a tényt kizárólag a megfelelő tájékoztatást követően, előzetesen adott látogatói hozzájárulás esetén tesszük meg.

Adatváltoztatás, törlés - A személyes adatok változásáról ügyfeleink értesítést küldhetnek az UNIXO Consulting Kft. weboldalán rendelkezésre álló kommunikációs csatornák bármelyikén.
Amennyiben igényét jelezte, vállaljuk, hogy bármely ügyfelünk személyes adatait haladéktalanul töröljük rendszerünkből. Ilyen esetben az adatok törlése a szolgáltatásaink korlátozását vonhatja maga után részünkről, akár technikai, akár etikai okokból. Ilyen esetben

Scroll to Top